donderdag 31 januari 2008

Frisse vissandwiches

AllerHande mei 2000


Bereiden: 10 min
Bevat per eenpersoonsportie: Energie 270 kCal - Eiwit 9 g - Vet 9 g - Koolhydraten 38 g

Ingrediƫnten
75 g IJsbergsla
2 bosuitjes
1 friszure appel
1 eetlepel citroensap
8 sneetjes zonnepitbrood
200 g sandwichspread tonijn (potje)
zwarte peper

Bereiden
IJsbergsla wassen en in reepjes snijden. Bosui schoonmaken en in kleine ringetjes snijden. Appel schillen, in plakjes snijden en besprenkelen met citroensap. Sneetjes brood met tonijnspread bestrijken. Bosui, appel en ijsbergsla over 4 sneetjes verdelen. Bestrooien met peper. Elk sneetje afdekken met tweede sneetje en diagonaal doormidden snijden. Sandwiches in trommeltje of plastic zakje verpakken.

Wijnadvies
Lichte, frisse, fruitige witte wijnen

Geen opmerkingen: